websider på wordpressEtCetera Søk  leverer både design og oppsett av publiseringsløsning for deg gjennom vårt gode samarbeid med Smart Media. Vi leverer nettsider til bedrifter og organisasjoner i hele landet.

  • Alle nettsider vi leverer bygges på WordPress.
  • Nettsidene blir lagret på egne servere, og alle kostnader knyttet til domenenavn, webhotell, e-post og support er inkludert i våre priser.
  • E-post kan enten lagres på våre servere, eller vi kan hjelpe deg med oppsett av Google Apps. Hvis du ønsker å ha egen leverandør på e-post sørger vi for at dette fungerer smertefritt også.

Stadig flere surfer på nett via mobil eller tablets. Da er det viktig at du tilbyr ditt innhold på en måte som fungerer for dine kunder. Alle sider leveres responsive, det vil si tilpasset ulike skjermstørrelser. Vi er også behjelpelige med å gjøre websiden optimalisert for organisk søk

Kontakt oss hvis du ønsker tilbud på en webside, eller om det er ting du lurer på.

Kampanjesider

landingssider-500x317Enkle og effektive websider der man presenterer ett enkelt og selgende budskap  der man ber om respons.

En kampanjeside gir mye mer respons og konverteringer enn en vanlig hjemmeside. Årsaken er at kunden får presentert et enkelt og selgende budskap, der du ber om respons.

Kort fortalt er en kampanjeside en mini-webside som markedsfører ett spesifikt produkt, budskap eller tjeneste. Fokuset er kun på det budskapet du ønsker å gi brukeren, og alt av andre distraksjoner er fjernet. Brukeren slipper å lete etter mer informasjon, for alt det de trenger å vite er på ett og samme sted.

Det eneste valget brukeren skal ta er hvordan han/hun ønsker å respondere.

Alle kampanjesider er tilpasset mobil og brett. Derfor spiller det ingen rolle hvordan brukeren besøker kampanjesiden, budskap og responsmulighet er alltid god tilgjengelig. Alle sider settes også opp som A/B versjoner.